Arrangementer

Kurs, seminarer og konferanser i regi av Difi

Robotisering i offentlig sektor – lær av Digifrid!

Sted Oslo
Adresse Difis kurs- og konferansesenter, Grev Wedels plass 9, 2. etasje, inngang Myntgata, Oslo, (Kart)
Startdato 30.08.2017 08:30
Sluttdato 30.08.2017 13:30
Påmeldingsfrist 28.08.2017
Påmeldingslink [Påmeldingsfristen er passert]
Pris 0
Ansvarlig Hanne Lystad, tlf: 990 17 245

Robotiseringsområdet i offentlig sektor er ett brennhett tema. Vurderer din kommune å anskaffe lignende teknologi? Vi inviterer både kommuner og leverandører av robotiseringsteknologi til en uformell diskusjon om hvordan kommunen og næringen kan nyttiggjøre prosessautomatisering, og hva som skal til for å komme i gang.

Målgruppe

Kommune, stat og RPA-leverandører.

Generelt

Kommune-Norges første robot, Bergen kommunes digitale medarbeider Digifrid, sparer kommunen for både tid og penger. Den håndterer en rekke administrative oppgaver, som digital utsending av brev og fordeling av pleie- og omsorgsmeldinger. Det er anslått at Digifrid i første omgang vil utføre oppgaver som tilsvarer om lag 12 årsverk. Hør om hvordan Bergen kommune bruker sin digitale saksbehandler, lær om gevinstpotensialer og status for gevinstuttak, erfaring rundt utviklingsprosess og implementering av roboten, samt fremtidig videreføring av Digifrid til andre områder/oppgaver i kommunen. Stikkord vil være gjenbrukbarhet/skalerbarhet, systeminformasjon for integrasjon, kostnadsbildet for investeringer og estimert ressursomfang for en start-up.

Program

08.30  Registrering og fremmøte
09.00  Velkommen/agenda
09.10  Bergen kommune - hvordan fungerer Digifrid, hva er gevinstene, hva er gevinstene, hva er utfordringene, hvordan har veien blitt til. Fra prosess til forvaltning, ved Kjetil Århus, Kjersti Steindal og Vidar Aspunvik
09.55  Appell fra Leverandørutviklingsprogrammet: Dere må gå sammen om innovative anskaffelser for å få den beste løsningen, ved Riche Vestby
10.10  KS og robotfunksjonalitet inn i FIKS-plattformen, ved Astrid Øksenvåg, KS 
10.40  Pause/bli kjent lunsj
11.20  Workshop - hvordan kan din kommune + næring nyttiggjøre robotiseringsteknologi/hva skal til for å komme i gang med innovasjonssamarbeid/anskaffelse?
13.00  Oppsummering
13.30  Vel hjem!

Seminaret streames:
https://difi.aventia.no/no/broadcast/2

Sist endret 28.08.2017