Arrangementer

Kurs, seminarer og konferanser i regi av Difi

Endring til frokost - Frokostmøte om endringsledelse. Omstilling mellom styringsrett og medbestemmelse.

Sted Oslo
Adresse Difis kurs- og konferansesenter, Grev Wedels plass 9, 2. etasje, inngang Myntgata, Oslo (Kart)
Startdato 27.10.2017 09:00
Sluttdato 27.10.2017 10:00
Påmeldingsfrist 24.10.2017
Påmeldingslink [Aktiviteten er avsluttet.]
Pris 0

Ledere i staten må balansere mellom styringsrett og medbestemmelse. Når organisasjonen endrer seg kan dette settes på prøve. Lånekassen står i store endringer og ledere og tillitsvalgte har virkelig fått testet samarbeidet. Til endring til frokost kommer direktør Marianne Andreassen og hovedtillitsvalgt for Akademikerne i Lånekassen Tom Halfdan Tobiassen. De deler sine erfaringer med å finne balansen mellom styringsrett og medbestemmelse.

Målgruppe

Ledere i offentlig sektor.

Generelt

Hvordan kan man opprettholde drivet og intensjonen med endring og omstilling, samtidig som medbestemmelsen får tilstrekkelig plass? Og hvordan sikre et godt samarbeid i prosessen? I Lånekassen man har man lykkes med dette og vunnet en pris på veien. Marianne Andreassen fikk nylig HR Norges lederpris for 2017. Det ble pekt på at Andreassen har greid å gjennomføre endringer i organisasjonen til beste for kundene. Endringene har gitt følbare konsekvenser for arbeidsplasser og arbeidsoppgaver. Likevel er det et godt og tillitsfullt samarbeidsklima i virksomheten. Vi får høre hennes erfaringer som toppleder. I tillegg kommer hovedtillitsvalgt Tom Halfdan Tobiassen for å dele erfaringer fra sitt perspektiv.

Endring til frokost er en serie frokostmøter om endringsledelse. I møtene vil du høre fra ledere og andre praktikere som jobber med endringsledelse på ulike måter og få mulighet til å dele erfaringer med andre. Målet er å gjøre endringsledelse praktisk og bidra til å dele erfaringer, metoder og kunnskap på tvers av offentlig sektor.  

Enkel frokost og registrering fra kl. 08.30.

Arrangementet vil bli direkteoverført på nett-tv.

Sist endret 10.10.2017