Arrangementer

Kurs, seminarer og konferanser i regi av Difi

Frokostmøte om endringsledelse - Nye arbeidsmåter for fremtidens løsninger

Sted Oslo
Adresse Difis kurs- og konferansesenter, Grev Wedels plass 9, 2. etasje, inngang Myntgata, Oslo (Kart)
Startdato 01.12.2017 09:00
Sluttdato 01.12.2017 10:00
Påmeldingsfrist 28.11.2017
Påmeldingslink [Aktiviteten er avsluttet.]
Pris 0

Vi har invitert Ruter# for å fortelle om hvordan jobber på nye måter for å tilpasse seg fremtiden. Hvordan jobber de for å sikre at løsningene de leverer møter fremtidens behov, hvilke metoder bruker de og på hvordan organiserer de arbeidet for å sikre at de evner å levere i en ny hverdag. Fokus på brukere og effekt, design og pilotering, mennesker og teknologi er stikkord når Ruter kommer til Difi for å dele sine erfaringer. Vil du være beredt for endring? Da bør du melde deg på endring til frokost!

Målgruppe

Ledere i offentlig sektor.

Generelt

Beth Stensen er leder for nye kundetjenester i Ruter#. Hun vil dele sine erfaringer med å innføre nye arbeidsmåter og arbeidsmetodikk. Hun vil blant annet snakke om  hvordan hun har jobbet for å bygge ned siloer og bidratt til samarbeid på tvers av fagmiljøer og hvorfor hun har gjort nettopp det?

Marius Røstad er tjenesteutvikler i for nye kundetjenester i Ruter#. Han vil dele konkret metodikk og fortelle om hvordan han jobber i møte med brukerne. Hvilke scenarier jobber han ut i fra og hvordan jobber han for å finne de beste løsningene for fremtiden?

Endring til frokost er en serie frokostmøter om endringsledelse. I møtene vil du høre fra ledere og andre praktikere som jobber med endringsledelse på ulike måter og få mulighet til å dele erfaringer med andre. Målet er å gjøre endringsledelse praktisk og bidra til å dele erfaringer, metoder og kunnskap.

Enkel frokost og registrering fra kl. 08.30.

Arrangementet vil bli direkteoverført på nett-tv.

Sist endret 09.11.2017