Arrangementer

Kurs, seminarer og konferanser i regi av Difi

Samling 1 - Ny som leder i staten - vår 2018

Sted Oslo
Adresse Radisson Blu Hotel Nydalen, Nydalsveien 33, Oslo(Kart)
Startdato 15.03.2018 10:00
Sluttdato 16.03.2018 13:00
Påmeldingsfrist 22.02.2018
Påmeldingslink [Påmeldingsfristen er passert]
Pris 1330

Er du ny leder i staten? Bli med på Ny som leder-tilbudet til Difi og få en god start i din nye rolle. Her vil du få faglig påfyll på hva som særpreger ledelse i staten, inspirasjon og rom for refleksjon og hjelp til komme i gang med e-læringsprogrammet Sats. Du får også mulighet til å møte og skape et verdifullt nettverk med ledere fra andre statlige virksomheter.

Målgruppe

Statlige nye ledere. Det er et krav at du har personalansvar. Samlingen passer for deg med inntil tre års ledererfaring.

Generelt

I denne samlingen fokuserer vi på deg og din lederrolle. Hvorfor ble du leder, hvem vil du være som leder, hva trenger du for å bli den lederen du ønsker å være? Vi reflekterer sammen rundt det statlige særpreget, og diskuterer felles utfordringer og dilemmaer.

Samlingen gir deg en praktisk og innholdsmessig introduksjon til e-læringskurset Sats, som ligger til grunn for Ny som leder-tilbudet i Difi. Sats brukes både som individuell forberedelse til og mellom samlingene, og i gruppearbeid på samlingene.

Arbeidsformen på samlingen er prosessorientert og krever aktiv deltakelse. Vi vektlegger variasjon, og bruker metoder som vil tilrettelegge for og fremme refleksjon, deling og læring.

Dag 1 starter vi kl 10.00 og avslutter kl 17.00, dag 2 starter vi kl 09.00 og avslutter kl 13.00.

Ønsker du også overnatting på Radisson Blu Nydalen? Bestill direkte på: https://www.radissonblu.com/no/hotellnydalen-oslo.

Mål for kurset

• Bevisstgjøring rundt rammene for statlig lederskap
• Refleksjon om din overgang fra fagperson til leder
• Å komme i gang med e-læring og eventuelle nettverksgrupper med andre nye ledere

Sist endret 06.11.2017