Arrangementer

Kurs, seminarer og konferanser i regi av Difi

Samling 2 - Ny som leder i staten - vår 2018

Sted Oslo
Adresse Radisson Blu Hotel Nydalen, Nydalsveien 33, Oslo(Kart)
Startdato 24.05.2018 10:00
Sluttdato 25.05.2018 13:00
Påmeldingsfrist 03.05.2018
Påmeldingslink [Påmeldingsfristen er passert]
Pris 1330

Er du ny leder i staten? Bli med på Ny som leder-tilbudet til Difi og få en god start i din nye rolle. Her vil du få faglig påfyll på hva som særpreger ledelse i staten, inspirasjon og rom for refleksjon og hjelp til komme i gang med e-læringsprogrammet Sats. Du får også mulighet til å møte og skape et verdifullt nettverk med ledere fra andre statlige virksomheter.

Målgruppe

Statlige nye ledere. Det er et krav at du har personalansvar. Samlingen passer for deg med inntil tre års ledererfaring.

Generelt

Samling 2 er oppfølgeren til Samling 1 i Ny som leder-tilbudet til Difi. Gjennom denne samlingen får du en innføring i aktuelle tema for deg som leder og arbeidsgiver med utgangspunkt i konkrete utfordringer fra din egen lederhverdag. Tema for samlingen er arbeidsgiverrollen (med spesiell vekt på arbeidsgivers styringsrett), styring og ledelse og hvordan lede i en digital omstilling. Gjennom samlingens to dager vil vi diskutere felles utfordringer og dilemmaer. Arbeidsformen på samlingen legger opp til refleksjon, deling og læring, og krever aktiv deltagelse.

Samlingen begynner kl. 10.00 dag 1 og varer til kl. 17.00.  Dag 2 begynner vi kl. 09.00 og avslutter kl. 13.00.

Ønsker du også overnatting på Radisson Blu Nydalen? Bestill direkte på: https://www.radissonblu.com/no/hotellnydalen-oslo

Mål for kurset

• Bevisstgjøring rundt ditt handlingsrom som arbeidsgiver
• Refleksjon rundt lederrollen knyttet til styring og ledelse
• Få en forståelse for dagens utfordringer knyttet til digital omstilling og hva dette betyr for deg som leder

Sist endret 18.04.2018