Arrangementer

Kurs, seminarer og konferanser i regi av Difi

Bli kjent med Difis e-læringskurs og nytt tilbud om virksomhetsintern læringsplattform til statlige virksomheter - Bergen

Sted Bergen
Adresse Radisson Blu Royal Bergen, Dreggsallmenningen 1, Bergen (Kart)
Startdato 26.09.2018 10:00
Sluttdato 26.09.2018 14:30
Påmeldingsfrist 18.09.2018
Påmeldingslink [Påmeldingsfristen er passert]
Pris 0
Ansvarlig Ragnhild Aamodt Grønlie tlf. 997 13 860

Visste du at Difi har over 30 kurs på vår felles læringsplattform, som er helt gratis? I tillegg har vi akkurat lansert en virksomhetsintern læringsplattform for statlige virksomheter som ønsker å styrke kompetansearbeidet i egen virksomhet. Alt dette og mere til kan du høre mer om når vi kommer på besøk til Trondheim, Bergen og Stavanger i slutten av september.

Målgruppe

• HR/Personal. Ledere/tillitsvalgte
• Stat/Kommune/Fylkeskommunalt
• Du som arbeider med kompetanseutvikling/opplæring

Generelt

ifi tilbyr alle statlige virksomheter en intern sone på virksomhetsplattformen.difi.no som virksomhetene kan bruke til intern opplæring og mer strategisk styring av sin interne kompetanseutvikling. Kom og hør om dette kan være interessant for din virksomhet.

Vi lager våre kurs slik at de egner seg for å tas i bruk ute i forvaltningen. Vi viser et utvalg av de nyeste e-læringskursene våre.
 
Vi håper å se dere i enten Trondheim, Bergen eller Stavanger.

Program

Kl. 10:00 – 12:15

Bli kjent med e-læringskursene våre!

I løpet av dagens første bolk får dere smaksprøver fra flere av e-læringskursene våre, samt at vi viser eksempler og legger opp diskusjoner rundt hvordan du kan bruke kursene i egen virksomhet.

Vi starter med God start, som viser hvordan dere kan legge opp et godt opplæringsløp for nyansatte.

Lederpakken er en serie med kurs for mellomledere i offentlig sektor som står i endring og omstilling, og vi har med oss kursene Endringsledelse og Kompetanseledelse. Dette er korte og praktiske kurs som gir ledere ny innsikt og praktiske verktøy de kan bruke i egen lederhverdag.

Deretter får du en smak på Etikk for Walter - et kurs i forvaltningsetikk. Vi viser deler av kurset og legger opp til diskusjon rundt etiske dilemmaer.

Oi, på nynorsk! Er et flott kurs i nynorsk som egner seg perfekt som en rask og enkel innføring og repetisjon i nynorsk for de av oss som trenger å skrive mer og bedre nynorsk i våre ulike tekster.

Kl. 12:15 – 12:45

Minglelunsj

Kl. 12:45 – 14:00

Bli kjent med Virksomhetsplattformen!

Virksomhetsplattformen er Difis LMS-tilbud (Learning Management System) til statlige virksomheter, en gratis virksomhetsintern læringsplattform bygget på samme lest som vår felles læringsplattform. Virksomhetsplattformen er et verktøy for mer strategisk kompetansestyring, hvor man både kan synligjøre og administrere internt opplæringstilbud, produsere egne e-læringskurs og holde oversikt over medarbeidernes og virksomhetens kompetanseutvikling.

Vi presenterer hvilke funksjonaliteter Virksomhetsplattformen byr på, forklarer kort hvordan du går frem for å ta den i bruk – og viser dere et digitalt verktøy for utvikling av ledergrupper som er produsert på denne læringsplattformen. 

Vi setter av tid til spørsmål og ønsker deg velkommen til en aktiv og forhåpentligvis inspirerende dag. 

Sist endret 21.08.2018