Arrangementer

Kurs, seminarer og konferanser i regi av Difi

Difis høstkonferanse om informasjonssikkerhet i offentlig sektor

Sted Oslo
Adresse Oslo kongressenter, Youngs gate 11, Oslo (Kart)
Startdato 31.10.2018 09:00
Sluttdato 31.10.2018 15:00
Påmeldingsfrist 21.10.2018
Påmeldingslink Til påmelding
Pris 0
Ansvarlig Barbro Lugnfors tlf: 412 01 539

Difi arrangerer for 5: e året Høstkonferanse, og det skal vi feire!
Få faglig påfyll, bli inspirert og ta en prat med andre som sørger for god informasjonssikkerhet i forvaltningen. Informasjonssikkerhet er viktig for at vi skal ha høy tillit til forvaltningen. Våre samarbeidspartnere i offentlig sektor vil bidra med innlegg om sikkerhetskultur og kompetanse, samt styring og kontroll på informasjonssikkerhetsområdet. Høstkonferansen forventes å trekke over 200 av de som sørger for god informasjonssikkerhet i offentlig sektor.

Målgruppe

Høstkonferansen retter seg mot ledere med ansvar for informasjonssikkerhet, fagansvarlig for informasjonssikkerhet og andre ansatte i offentlig sektor. Målet for konferansen er å styrke kunnskap, kompetanse og informasjonssikkerhetskultur i virksomhetene.

Generelt

På årets fagkonferanse om informasjonssikkerhet i offentlig sektor har vi valgt å fokusere på prioriterte tiltaksområder fra Difi rapport 2018:4 «Arbeidet med informasjonssikkerhet i statsforvaltningen: Kunnskapsgrunnlag»

Regjeringens sikkerhetsutvalg har gitt Difi i oppdrag å vurdere tekniske tiltak for å hindre uønsket trafikk på internett. I den forbindelse har vi invitert den svenske IT-sikkerhetskonsulent og forfatteren Åsa Schwarz som keynote speaker. Hennes nyeste bok, «De sju nycklarna», er en spenningsroman med handling innenfor området cybersikkerhet. Som et etterord til romanen har Åsa laget en liste med ti punkter som kan gjøre Sverige til et sikrere, tryggere og mer robust land.

Lenke til Difi rapport 2018:4 «Arbeidet med informasjonssikkerhet i statsforvaltningen: Kunnskapsgrunnlag» finner du her

Programmet vil bli oppdatert.

 

Sist endret 18.09.2018