Arrangementer

Kurs, seminarer og konferanser i regi av Difi

Dialogkonferanse om sirkulær økonomi og ombruk av byggematerialer

Sted Oslo
Adresse Omsorgsbygg sine lokaler, Sommerrogata 1, Oslo
Startdato 26.09.2018 08:30
Sluttdato 26.09.2018 12:00
Påmeldingsfrist 25.09.2018
Påmeldingslink [Påmeldingsfristen er passert]
Pris 0
Ansvarlig Helene Hoggen Ida Laustsen, rådgiver Nasjonalt program for leverandørutvikling

 

 

Er du entreprenør eller leverandør innen byggenæringen? Eller jobber du med avfall som ressurs eller digitale løsninger? 26. september inviteres du til dialogkonferanse om sirkulær økonomi og ombruk av byggematerialer, hos Omsorgsbygg på Helsfyr.

Generelt

Oslo kommune og flere offentlige virksomheter har krav om å gjenbruke utstyr og resirkulere materialer, hvor målet er å minimere klimagassutslipp og ressursbruk. De ønsker derfor å invitere markedsaktørene til dialog om innovative løsninger som fremmer ombruk av byggematerialer. Det er behov for registrering, innsamling, restaurering, videreforedling og videresalg for materialer i bygg. Det er ønskelig både med gjenbruk i nye byggeprosjekter i samme kommune, så vel som salg til andre prosjekter.

Leverandørutviklingsprogrammet, Difi, Innovasjon Norge, Forskningsrådet, Enova så vel som Bellona støtter opp om initiativet til innkjøperne. Difi lager i tillegg veiledning som vil være til støtte for innkjøpere som ønsker å redusere ressursbruk og materialkostnader ved offentlige byggeprosjekter.

Mer informasjon og lenke til påmelding, finner du her

Sist endret 19.09.2018