Arrangementer

Kurs, seminarer og konferanser i regi av Difi

Livssykluskostnader (LCC) for bygg – Hvorfor, hvordan og når bør du gjøre en LCC analyse?

Sted Oslo
Adresse Difis kurs- og konferansesenter, Grev Wedels plass 9, 2. etasje, inngang Myntgata, Oslo, (Kart)
Startdato 18.01.2019 08:00
Sluttdato 18.01.2019 10:30
Påmeldingsfrist 16.01.2019
Påmeldingslink [Påmelding kan skje f.o.m. 17.12.2018 00:00]
Pris 0
Ansvarlig Dominique Sellier, tlf: 940 54 520

Difi inviterer til frokostmøte om livssyklusskostnader (LCC) i byggprosjekter. 
Hvorfor LCC er avgjørende for en bygganskaffelse? Hvordan få LCC inn som rutine i prosjekter og eiendomsforvaltningen? Hvordan tilpasse en LCC tilnærmingen til de ulike entrepriseformene? Hva skal man gjøre i de ulike fasene av byggeprosessen?

På frokostmøte vil Difi vise sin nye veileder som vil hjelpe beslutningstakere og prosjektansvarlige i kommuner å ta grep i LCC i bygganskaffelser. Gode råd, konkrete eksempler og enkel metodikk for å vurdere ulike byggalternativer, vil presenteres.

Målgruppe

Målgruppe for frokostmøte er både offentlige og private aktører innen BAE-næringen med interesse for bruk av LCC i anskaffelser og som underlag for de gode beslutningene.

Generelt

Å ta hensyn til LCC gjennom hele byggets levetid vil bidra til å øke kvaliteten av bygg for brukerne og verdiskaping i kommunene og lokalsamfunnet.
Frokostmøte vil også bli sent ut via web for de som ikke har anledning til å delta i Oslo.
Web: Hvis du skal delta via web, vennligst skriv "web" i kommentarfeltet når du melder deg på. Da vil du før arrangementsstart få tilsendt lenke med påmeldingsinformasjon pr. e-post for å delta via web.

Program blir lagt ut så snart det er klart.

Mål

Lanseringsmøte for Difis nye veileder om LCC. Gi deltagerne veileder om bruk av LCC i bygganskaffelse, erfaringer som andre har gjort, og hvordan vi i felleskap kan få frem økt bruk av LCC i kommunene.

Sist endret 03.12.2018